Слід розслідувати злочини влади у банківській галузі
Опубликовано: 17 нояб. 2016 г.
Лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявляє, що політична команда «Батьківщини» буде ініціювати розслідування всіх злочинів, що відбуваються у фінансовій і банківській галузях країни, оскільки недолуга і злочинна політика влади призвела до занепаду національної банківської системи і зубожіння українців.
Я обращаюсь к Порошенко с просьбой лишить Тимошенко украинского гражданства Ляшко
Народний депутат України, лідер опозиційної фракції Радикальної партії Олег Ляшко вимагає позбавити керівника "Батьківщини" Юлію Тимошенко українського громадянства. Політик переконаний, Тимошенко разом з Медведчуком намагалися реалізувати путінський план по підриву України зсередини, використавши для цього "в темну" народного депутата від РПЛ Юрія Шухевича. "Я дуже злий на Юльку. Ця московська зозуля у вишиванці у своїй ненаситній жадобі влади змовилася з кремлівськими чортами. У своїх брудних провокаціях кремлівська агентура в Україні - Тимошенко, Медведчук, Бойко, Льовочкін, сепаратистський Інтер - намагалися використати втемну мого побратима, Героя України Юрія Шухевича. За антидержавну діяльність вимагаю від Президента Порошенка позбавити Тимошенко українського громадянства. Нехай її близький давній друг Путін дасть їй російське громадянство, а разом з ним – звання Героя Росії за підривну діяльність в Україні", - заявив нардеп. Також Ляшко пропонує позбавити Президента і передати парламенту право надавати українське громадянство. "Порошенко роздає наше громадянство наліво-направо кожному бомжу. Ми зробимо так, щоб український паспорт був найбажанішим у світі!", - наголосив головний радикал.
Найболючіші питання людей – слід виносити на найвищий рівень
Лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявляє, що її політична сила і вона особисто у майбутньому будуть продовжувати боротися за соціально-економічне зростання українців і вирішення найбільш болючіших питань суспільства, навіть всупереч тому, що влада розпочала активну кампанію щодо дискредитації політичної сили ВО «Батьківщина» і особисто проти неї.